Gi håp - støtt Norea!

Vi setter pris på ditt bidrag. Vi kan ikke forandre verden, men vi kan forandre hele verden for ett menneske.
Gjennom radio, tv og internett når vi hver dag tusenvis av enkeltmennesker med et budskap om håp både for livet og evigheten. 

Norea er takknemlig for alle gaver. På forhånd takk for din støtte og Guds velsignelse!

 

 • Personopplysninger

  Som giver har du krav på skattefritak for inntil 12.000 kroner i året. For å få denne fordelen må du oppgi fødselsnummer. Du kan også velge å være anonym, men da gir du samtidig avkall på skattefordelen. 

  Felter merket med stjerne (*) er obligatoriske om man ikke velger å være anonym.

 • Ved å donere anonymt går du glipp av skattefordelen.

 • Dersom du er en fast giver oppgir du ditt givernummer her.

 • *
 • Oppgi fødselsnummer 11 siffer (ex. 11087233378). Dersom det er et firma som donerer, oppgir du organisasjonsnummeret.

 • *
  *
 • Velg hvordan pengene skal brukes

  Her kan du bestemme hvilket formål du ønsker å støtte. Velg fra nedtrekksmenyen
 • *

  SAT-7

  SAT-7

  SAT-7 har siden 1996 arbeidet for å vise Guds kjærlighet til mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika. Via fem ulike kanaler får millioner av seere møte Guds kjærlighet. Lokale kirker i regionen samarbeider om bruken av satellitt-TV som plattform for å nå ut med evangeliet til stadig nye mennesker. Hver eneste uke tar hundrevis av seere kontakt med SAT-7.

   

  http://www.norea.no/prosjekter/sat7 

  Etiopia

  Etiopia

  Gjennom Prosjekt Hanna gir vi praktisk hjelp, oppmuntring og håp til undertrykte kvinner. Radioprogrammet "Håpets kvinner" tar opp tema knyttet til hverdagslivet, som helse, familie, vold og overgrep, diskriminering osv. Undervisningen knyttes direkte til kvinners behov i områdene der programmet sendes. Lytterne får også høre om at alle mennesker er elsket av Gud.

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/hanna 

  Peru

  Peru

  I Peru er det tilsynelatende et sterkt nærvær av kristen tro. Men under overflaten er det en avgrunn av overtro og avgudsdyrkelse. Gjennom radioarbeid som drives av den lokale lutherske kirken blir evangeliet forkynt til omvendelse og frelse. Norea har i en årrekke samarbeidet med den lokale kirken, som fortsatt er avhengig av vår støtte for å kunne videreføre radioarbeidet.

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/soramerika/peru 

  Bolivia

  Bolivia

  I Bolivia er det tilsynelatende et sterkt nærvær av kristen tro. Men under overflaten er det svært mye overtro og avgudsdyrkelse. Gjennom radioarbeid som drives av den lokale lutherske kirken blir evangeliet forkynt til omvendelse og frelse. Norea har i en årrekke samarbeidet med den lokale kirken, som fortsatt er avhengig av vår støtte for å kunne videreføre radioarbeidet.

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/soramerika/bolivia 

  Indonesia

  Indonesia

  Norea samabeider med organisasjonen Studio Sentosa. Studioet har eget mediesenter i Batu på den østlige delen av øya Java, og driver et omfattende arbeid innen radio, TV og internett. Programmene som produseres i Batu sendes på 90 radiostasjoner i ulike deler av landet, og når ut til mer enn 20 millioner lyttere. Studio Sentosa lager også kristne programmer til lokale og regionale TV-kanaler.

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/asia/indonesia 

  Kina

  Kina

  Norea støtter Voice of Salvation på Taiwan, som produserer og sender ulike typer radioprogram til Kina. Et 45 minutters undervisningsprogram, "Our time", sendes tre ganger daglig, mandag til fredag. Pprogrammet tar opp problemstillinger og utfordringer som kristne i Kina møter i sin hverdag.

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/asia/kina-taiwan 

  Popcorn

  Popcorn

  Det kinesiske barneprogrammet "Popcorn" sendes seks kvelder i uka. 4-5 millioner barn lytter regelmessig til dette programmet som inneholder bibelhistorier, sanger. Popcorn fungerer i praksis som en søndagsskole "på lufta".

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/asia/kina-taiwan 

  Japan

  Japan

  Japan regnes for å være det landet i Asia med færrest kristne i forhold til innbyggertall. Kun 1,54 % av 127 millioner mennesker regnes som kristne. Norea støtter et mediesenter i Kobe som produserer radioprogrammet "Lys til Hjertene". Programmet sendes tidlig om morgenen på hverdager og inneholder forkynnelse og vitnesbyrd. Potensiell lytterskare er over 20 millioner.

  Les mer her: http://www.norea.no/prosjekter/asia/japan 

  Generell støtte

  Velger du å støtte vårt arbeid generelt gir du oss muligheten tl å benytte ditt bidrag der det til enhver tid trengs mest. 

 • Betalingsmåte

  Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, og hvilken betalingsmåte du ønsker å benytte. Skriv inn gavebeløpet i boksen under og velg betalingsmåte fra nedtrekksmenyen. Du kan velge å gi din gave med VISA, Mastercard eller med PayEx-konto.

  Du kan også overføre en gave direkte til vår konto.
  Kontonummer:   8220 02 90158
 • *


Ved å bruke radio, tv og internett kan Norea Mediemisjon hver dag nå tusenvis av mennesker med et budskap om håp både for livet og evigheten.

Bli fast giver!

Vi trenger din støtte for nå lenger. Klikk her.

Tips en venn


 


 
+ Bank

Givertjenesten i samarbeid med KNIF og Sparebanken Pluss

Visa MasterCard KNIF PayEx